torsdag 12 januari 2012

Nytt år!

Var tar tiden vägen - den eviga frågan... I alla händelser har den här "vintern" försvunnit snabbt undan, nu är vi i mitten på januari och man ser redan knoppar på buskar och träd. Inte bra - de behöver vila!

Året började med en ny telefon - en HTC med ALLA funktioner som finns (vad man nu ska ha allt till?). Som tur är har Björn en likadan så han fick sätta sig ner och ställa in allt som behövdes, jag har varken tid eller lust att läsa manualer. Min hjärna kopplar av när jag ska läsa in något så tråkigt, jag föredrar faktiskt trial and error i st - fast det tar ju lång tid.
Våra vovvar trivs utan snö (vi har bara haft lite flingsnö här på Gotland i år, i motsats till förra årets drivor som låg kvar långt in i mars - april). Husse, Jocke och Kip går långa promenader, nu på vintern oftast på golfbanan, där man kan springa myyycket!
Rasen? Australisk terrier med massor av spring i benen, gillar godis, när de varit duktiga. En supermysig ras! Vi har haft flera olika raser bl a tax, pudel, cockerspaniel, men de här vinner nog mysligan.

Årets Aussielista till Aussieklubben kan nu göras helt klar. Jag har fått alla bilder som ska in och nu kan jag presentera listan på deras hemsida.
Vinnare för andra året i rad är Jaskarin Surprise-Herself - jättefin liten aussie.

Resten av dagen ska jag ägna mig åt att uppdatera några andra hemsidor, men även bygga en ny färdig (riksmuseivänner.se).

2 kommentarer:

 1. Hej! Kul med den nya bloggen! Grattis!
  Hoppas att du ändå hinner skicka ett och annat mejl också! ;-))
  Försökte prenumerera, men den sidan fungerade inte än.
  Undviker faktiskt att kommentera på Blogger, för det är så trassligt att komma in! Vet inte hur många gånger jag fått veta, att det är fel inloggning, fastän jag vet att jag skrivit rätt!

  SvaraRadera
 2. Tack för det!

  Jodå, ett och annat mail ska jag nog hinna med också.
  Jag kollar prenumerationssidan, den måste ju också fungera.

  A-B

  SvaraRadera